December is feestmaand bij Restaurant 7 Continenten in Ede!

Foto: 7Continenten Ede

Het grootste restaurant van Nederland in Ede heeft een heleboel leuke activiteiten en een speciale thema-avond gepland.

Op 4 december komt Sinterklaas met zijn Pieten op bezoek om een feestelijk avondje te verzorgen. Ze zullen rond 18.00 uur ons restaurant bezoeken. Vanaf 6 december zal ons restaurant volledig in betoverende kerstsferen zijn om uw bezoek extra feestelijk te maken.

Ons restaurant is perfect voor het organiseren van uw bedrijfskerstuitje als beloning en afsluiting voor het afgelopen jaar. We bieden mogelijkheden voor groepen van 10 tot 250 (en meer) personen. Voor speciale wensen en vragen kunt u altijd bij ons terecht.

Op de vrijdagavonden van 8, 15 en 22 december zal onze professionele schminkartiest aanwezig zijn in onze 400m2 binnenspeelruimte om de allerkleinsten om te toveren in kerstengeltjes. Het weekend voorafgaand aan Kerstmis (23 en 24 december) zijn wij ook geopend, zodat u de kerstvakantie kunt inluiden met een heerlijk lang kerstweekend bij ons.

Op beide kerstdagen serveren wij een speciaal kerstbuffet met de lekkerste specialiteiten en er zal een leuke activiteit zijn voor de kinderen. Tijdens de kerstvakantie zijn wij elke dag geopend, met uitzondering van dinsdag 2 januari 2024. Op vrijdag 29 december zal onze succesvolle muziekbingo weer plaatsvinden, dus reserveren wordt aangeraden vanwege de verwachte drukte.

Ook op Oudejaarsavond en Nieuwjaarsdag staan wij voor u klaar om u een heerlijke avond te bezorgen. Kortom, er zijn genoeg redenen om in de feestelijke maand december een bezoek te brengen aan Restaurant 7 Continenten. We kijken ernaar uit u te verwelkomen en wensen u alvast een heerlijke en liefdevolle decembermaand toe! Graag tot ziens bij Restaurant 7 Continenten.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.7Continenten.nl of stuur een e-mail naar [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen