Dansvoorstelling DOK-Ede

EDE – De christelijke gymnastiekvereniging DOK uit Ede bestaat dit jaar 100 jaar. Voor iedere afdeling van de vereniging van meer dan 1000 leden staat er een activiteit op de agenda van de jarige vereniging. Op zaterdag 3 september was de geweldige dansafdeling van de club aan de beurt. Alle dansers van DOK stonden te trappelen in Cultura in Ede om het podium te betreden.

Door Anja van Gemert

Na Corona weer in een echt theater, wat fantastisch dat het allemaal weer kan. De voorstelling had dan ook de toepasselijke naam Good Vibes Only. De dansen wisselden elkaar in hoog tempo af, net als de leeftijden van de dansers. Voor een ieder wat wils dus. Het publiek kon ook nog meedoen met een heuse Zumba dans. De sfeer was echt geweldig, dus de titel van de show kwam helemaal uit.

Het werd echt een spetterende show waarvan het publiek absoluut genoten heeft. Leuk ook dat er zoveel verschillende dansen werden geshowd. De dansen waren erg goed getraind en de dansers hadden er duidelijk heel veel plezier in. Het was leuk om naar te kijken.

DOK is trots op de trainers Lindsay van Westering, Danique Fluit, Anna Tiemens en Merle van Santen die zich zo fantastisch hebben ingezet.

Zonder vrijwilligers geen vereniging.
Wil jij ook graag dansen? Informeer dan eens naar de mogelijkheden. Je kunt bellen met 0615593830 of het lesrooster bezoeken op www.dok-ede.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen