De Ontmoetingskerk organiseert een feest van Licht op 11 december

Foto: Henri Doornbos

Op zaterdagavond 11 december organiseert de Ontmoetingskerk in Ede een feest van Licht.

Dat doen zij in samenwerking met zangeres Eline Bakker en vrouwenplatform wijzijnlume.nl. “Over een paar weken is het Kerst”, vertelt Alies Haveman namens de organisatie. “Met Kerst vieren wij dat Jezus, het Licht van de wereld, naar ons toekwam; een heel passend moment om dus een feest van Licht te organiseren!”

Deze avond maakt onderdeel uit van de Lume Benefiet Tour ‘Light has a name’. Want licht draagt een naam: God, Jezus en die van ieder mens. Tijdens deze avond kunnen bezoekers ontdekken wat dat betekent via een afwisselend programma en muziek van de christelijke zangeres Eline Bakker, die in Nederland bekend werd met haar nummer Jezus Overwinnaar. Zo wil de organisatie, bezoekers helpen om opgeladen en vol inspiratie op weg te gaan naar Kerst: feest van Licht.

Opbrengst voor het goede doel
De avond start om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) en duurt tot 22.30 uur (inclusief pauze). Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.wijzijnlume.nl/shop en kosten 20 euro per stuk; hiervan is 10 euro een gift voor het goede doel; hulp voor kinderen die slachtoffer zijn van seksueel misbruik en uitbuiting. Zo wil de organisatie van deze avond ook letterlijk licht brengen waar het donker is.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen