Een “snert”-wandeling met een gids van Natuurcentrum Veluwe is altijd verrassend

Foto: Natuurcentrum Veluwe

Snertwandeling op zondag 14, 21 en 28 november 2021

Een “snert”wandeling met een gids van Natuurcentrum Veluwe is altijd verrassend. Sporen van het wild. De schaapskudde op de heide. Plukjes haar, maar van welk dier? Als de bomen kaal zijn, kun je zien hoe groot een nest van een vogel kan zijn. In de verte kun je misschien een ree waarnemen. Of zijn het er meer? Het kan allemaal tijdens de snertwandeling. Het kan soms koud zijn, maar door het wandelen en de verhalen die de gids vertelt over de natuur, vergeet je de kou. En na afloop van de wandeling, hoe kan het ook anders: lekkere snert met rookworst.

Stichting Natuurcentrum Veluwe organiseert deze “Snertwandeling” op zondag 21 en 28 november.

De wandeling start om 14:00 uur en duurt ongeveer 2 uur. Deelnemers worden verzocht een halfuur voor aanvang van de wandeling aanwezig te zijn. Warme kleding en een verrekijker worden geadviseerd.

Startpunt is het Natuurcentrum Veluwe, gelegen aan de Groot Ginkelseweg 2a, 6718 SL Ede (een zijweg van de N 224, provinciale weg Arnhem-Ede).

De kosten van de “snertwandeling”, inclusief een kop snert, bedragen € 12,50 p.p. voor volwassenen en € 10,00 p.p. voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar.

Voor deelname aan deze excursie is reserveren noodzakelijk.

Reservering en betaling kan alleen via www.natuurcentrumveluwe.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen