TweeVV blij met hoge opbrengst boekenbeurs

Foto: Lia van den Eertwegh

De grote boeken- en platenbeurs in Bennekom van de Edese Volleybalvereniging TweeVV werd weer druk bezocht ondanks de strengere coronaregels.

TweeVV is blij met de mooie opbrengst. De vrijwilligers van de volleybalvereniging konden ruim 2100 euro overhandigen aan het bestuur van TweeVV. Het was voor de achttiende keer dat TweeVV deze Smash&Cash boeken- en platenbeurs organiseerde.

Bijzondere internetverkoop

Bijzonder dit jaar was dat er heel veel boeken zijn aangeleverd waaruit TweeVV de beste boeken heeft geselecteerd. Die heeft een vrijwilliger van de Edese vereniging via internet het hele jaar door verkocht. Daarmee kwam nóg eens ruim 2300 euro binnen bij het bestuur dat met deze 4400 euro zeer aangenaam verrast werd.
Daarom wil TweeVV al die mensen die boeken, platen en cd/dvd’s hebben aangeboden van harte bedanken! Dat geldt ook voor iedereen die heeft geholpen bij het opbouwen en afbreken van de beurs!

Op zaterdag 5 november 2022 is de volgende boekenbeurs, weer in ’t Laag in Bennekom. U kunt op de hoogte blijven via Facebook: @boekenbeurstweevv.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen