Meisje van 17 jaar vermist, zoektocht gaande in de omgeving Update: Karlijn is gevonden.

Foto: Ede.nieuws.nl

28 oktober- In Arnhem heeft de politie het 17-jarige meisje aangetroffen in een woning in Arnhem, Karlijn is voor observatie in het ziekenhuis opgenomen, verder deed de politie geen uitspraken. Er volgt nog een verder onderzoek door de politie.

Sinds gisterenavond is de politie op zoek naar een 17-jarig meisje. Ze werd gezien in Heveadorp en men maakt zich zorgen om haar welzijn.

Zie je haar, bel dan direct de politie op nummer 0900-8844 of 0800-6070 of bel misdaad anoniem op 0800 7000.

Signalement

Meisje van 17 jaar oud, 1.65 lang met een tenger postuur. Ze heeft krullend bruin haar tot op haar schouders.

Gekleed in een:

  • zwarte Adidas sportbroek met 3 witte strepen
  • beige hoody met caramel bruine letters erop
  • Adidas gympen
  • vermoedelijk heeft ze een witte deken bij zich

Zoektocht

Gisteravond en vandaag is op basis van beschikbare informatie uitvoerig gezocht in de omgeving van Heveadorp en naburige gemeenten. Vandaag werd ook de politiehelikopter en het Veteranen Search Team ingezet. Nadat gisteren tussen Renkum en Bennekom is gezocht breidde de zoektocht zich uit naar de bossen tussen Heveadorp en Doorwerth en Oosterbeek vandaag (dinsdag).

Er is in de wijde omgeving gezocht maar ze is tot op heden nog niet gevonden. De zoektocht heeft zich nu uitgebreid naar de Ginkelse Heide en gaat vannacht door.

In overleg met de familie maakt de politie haar foto bekend in de hoop haar zo snel te vinden. Over haar omstandigheden of waar ze vandaan komt, worden, vooralsnog, geen mededelingen gedaan.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen