DTS Ede Vrouwen 1 laten SSS kansloos 0-7

DTS heeft zaterdagmiddag geen enkel probleem gehad om de vierde overwinning op rij te pakken. In Klaaswaal was SSS volstrekt kansloos tegen een oppermachtig DTS.

Het was Joëlle de Bondt die in de 12e minuut met een prachtige lob de keeper voor de eerste keer passeerde deze middag. Ook het tweede doelpunt kwam in de 32e minuut van haar voet wat een 0-2 ruststand bracht.

Na rust met 3 verse krachten verhoogde DTS het tempo en kreeg legio kansen. In de 52e minuut was het Anne Hendriks die over de linkerkant in de diepte werd aangespeeld en beheersd de 0-3 op het bord bracht. Wat volgde was een aaneenschakeling van vele kansen die maar niet verzilverd werden. Uiteindelijk was het Daphne van Kruistum die het net weer wist te vinden, 0-4. De kansen die hierna volgden werden nu wel benut. Kelly Hollak, opnieuw Daphne van Kruistum en Nikki van Wijk zorgden uiteindelijk voor een 0-7 einduitslag.

Volgende week staat er een kraker voor de beker op het programma, DTS ontvangt dan FC Eindhoven. Aanvang 17:00 uur.

DTS: Jaimy Jansen, Anne Hendriks, Gera op den Kelder, Yvette Derks (’77 Marlon van Pommeren, Nikki van Wijk, Anoek Blankespoor, Sofie Houba (46′ Morena Blankestijn), Ilse van der Zanden, Joëlle de Bondt (45′ Kelly Hollak), Bonita Theunissen (45′ Dominique van Wensveen), Jill Pijnappels (64′ Daphne van Kruistum).

Wissels: Daphne van Kruistum, Morena Blankestijn, Seteza Dastgir, Naomi Zuiderwijk, Dominique van Wensveen, Kelly Hollak, Marlon van Pommeren.