Ede en omgeving opgelet Paco vermist

Foto: Ede.nieuws.nl

Paco is gevonden.

Treinverkeer zondag vertraagd door vermiste Paco hond op spoor in Ede

Paco is zeer angstig niet benaderen volgen of roepen maar direct bellen bij zicht met 06-12206396 of met 06-28718926. Lijn zit er nog aan. Sharing is caring voor Paco

Update 16-10: Paco is nog vermist en vanaf 14:00 uur 15-10 niet meer gezien. De laatste melding is dat Paco richting het Horapark is gerend wat tevens richting het Enkapark/Sysselt. De lijn zit er nog aan, dit betreft een plat neon gele lijn. Willen alle wandelaars die dit weekend in de natuur van Ede gaan wandelen uitkijken naar Paco

Paco een, wit met zwarte vlekken, kruising reu is sinds deze middag vermist geraakt in het Horabos in Ede.
Paco heeft zich losgerukt en is in paniek er vandoor gegaan met de lijn er nog achter aan. Paco droeg ten tijde van zijn vermissing een zwart tuig en een stuk lijn hangt er nog achteraan.

Het handvat van de lijn is door iemand gevonden en bij de parkeerplaats neergelegd. We komen graag in contact met deze persoon zodat we de locatie weten waar het handvat is gevonden.

Paco is erg angstig, iedere vorm van benaderen, volgen of roepen zal hem doen laten vluchten in paniek. We hebben Paco eerder veiliggesteld wat enkel middels een vangkooi lukte. Paco heeft zich verplaatst in de verschillende bossen zoals de Sysselt, Horabas en het Edese bos. De kans is aanwezig dat hij dit wederom gaat doen.

We vragen iedereen dan ook om geen toenadering te zoeken in welke vorm dan ook maar direct te bellen.

Paco staat in de zoekapp van HZGV Ede, mocht je willen helpen dan ben je van harte welkom. Stuur ons een pb met je 06 nummer en we voegen je toe aan de zoekapp.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen