Vervelen hoeft niet met SAM Sportweek Zomer

Foto: Sportservice Ede

Ede – Het is bijna zomervakantie. Weken lang genieten van zon, water, buiten sporten en spelen. En daarvoor hoef je niet ver weg. Sportservice Ede biedt onder de titel SAM Sportweek Zomer een spetterend programma voor de jeugd uit Ede en de buitendorpen.

De eerste week van de zomervakantie, van maandag 19 t/m donderdag 22 juli, komt SAM naar Ede. Vier ochtenden of middagen lang survivallen, atletiek, jongleren, balanceren en acrobatiek voor jeugd van 7 t/m 12 jaar. En met als klap op de vuurpijl een zwemuitje bij Zwembad de Peppel! Uiteraard is er een gezond en lekker tussendoortje en drankje, maar neem wel zelf een extra flesje water mee voor de grote dorst.

Het ochtendprogramma is van 9.30 tot 12.00 uur. Wie in de middag mee wil doen is welkom van 13.00 tot 15.30 uur. Kosten bedragen slechts € 20,00 voor vier ochtenden of middagen.

Een week later, van maandag 26 t/m vrijdag 30 juli is SAM in de buitendorpen van Ede. Elke dag in een ander dorp. Stoere sporten als bootcamp en krav maga, maar ook lekker chillen aan het water bij het vissen. Jeugd en jongeren van 7 t/m 17 jaar zijn op maandag welkom in Harskamp, dinsdag in Otterlo, woensdag in Wekerom/de Valk, donderdag in Lunteren en tot slot vrijdag in Ederveen/de Klomp. Deelname is gratis, maar aanmelden noodzakelijk.

Kijk voor de plaatsen, tijden, aanmelden, tickets en meer informatie over beide sportweken op https://www.sportservice-ede.nl/samsportweekzomer

SAM de wasbeer is het boegbeeld van Sportservice voor alle sport- en beweegactiviteiten voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Een brede motorische ontwikkeling en het doen van verschillende beweegvormen zoals klimmen, rollen, springen, gooien, vangen, dansen, rennen en balanceren staan daarbij centraal.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen