‘Boost! Sessions’ voor een positieve boost in coronatijd

Foto: IDC

EDE – Vanaf maandag 22 februari organiseren Identitycraft en Mentorproject Laten we Welzijn elke maandagavond speciaal voor jongeren van 18 t/m 24 jaar uit de gemeente Ede de Boost! Sessions als online kampvuursessie voor een stuk ontmoeting, verdieping, fun en inspiratie in coronatijd.

Voor wie?

De Boost! Sessions zijn een informele wekelijkse ontmoetingsplek rondom een virtueel kampvuur voor jongeren die in deze bijzondere periode wel een boost kunnen gebruiken of het gewoon leuk vinden om anderen op deze manier te ontmoeten.

Wat houdt het in?

Een Boost! kampvuursessie is een uur vol interactieve online ontmoeting, leuke energizers, een digitale klaagmuur, interactieve games, challenges, soms een muzikale bijdrage maar altijd een heleboel inspiratie. Een uur om even bij te komen en een hoop lol en positiviteit te beleven

Kampvuurkit

De Boost! Sessions vinden plaats op maandag van 21:00-22:00 uur. Jongeren vanaf 18-24 jaar kunnen zich aanmelden om toegang te krijgen en van te voren een gratis kampvuurkit thuis te ontvangen waarvan de inhoud leuk en nodig is tijdens de sessies.

Aanmelden

Aanmelden door jongeren van 18 t/m 24 jaar voor de Boost! Sessions kan via www.identitycraft.nl/boost Deelname is gratis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen