Vakmanschap en betrouwbaarheid dat vindt u bij AUKE.nl

In een film-interview verteld eigenaar Auke hoe zijn bedrijf in elkaar steekt en wat klanten bij hem kunnen verwachten.

De winkel is momenteel tot 3 maart gesloten voor bezoek, maar dit kan wel!

Klik op de onderstaande links

 

https://auke.nl/index-reparatie-plannen.php

https://auke-click-collect.nl/

https://auke.nl/index-site.php

Hoe kunnen wij u helpen? U bent op zoek naar een Fiets?

Dat is mooi want auke.nl heeft een breed assortiment. Wilt u een stadfiets, een elektrische of toch liever een sportieve fiets of bent u op zoek naar een kinderfiets? Afhankelijk van wat u met de fiets gaat doen, bijvoorbeeld woon- werkverkeer, sportief en off-road fietsen of het maken van een lange fietstocht door de natuur, kan het team van auke.nl u voorzien van professioneel advies en vinden wij de juiste fiets voor u.

Ga naar onze website en we helpen u verder

https://auke.nl/index-site.php

Voor onderhoud- en reparatiewerkzaamheden krijgt u professioneel advies vooraf voorzien van een transparante kostenindicatie.  Ook geeft hij graag advies bij aankoop van een nieuwe fiets, zodat u tevreden en met een goed gevoel op uw nieuwe fiets stapt.

Reparatie & onderhoud aan uw fiets

Voor reparatie & onderhoud aan uw fiets staat het team van AUKE.nl voor u klaar. Iedere monteur heeft zijn/haar eigen specialisatie.

De onderhoud- en reparatiewerkzaamheden worden in de werkplaats van AUKE.nl uitgevoerd, u krijgt professioneel advies vooraf voorzien van een transparante kostenindicatie, u weet direct waar u aan toe bent, wel zo plezierig en geen vragen achteraf.

Reparaties

Even tussendoor een kleine reparatie uitvoeren? Team AUKE.nl doet dit graag voor u. Vraag alleen even of er ruimte is in de planning. Wanneer de reparatie toch iets langer duurt dan denken we met u mee en komen we met een passende oplossing.

Fietsonderdelen

AUKE.nl heeft van de bekende merken ook fietsonderdelen beschikbaar, een overzicht vindt u in onze winkel. Zit het onderdeel er niet bij? Vraag aan één van de teamleden, wij kunnen niet alles tonen maar wel heel veel leveren.

 


NOTARIS FISCHERSTRAAT 7 6711 BA EDE
TEL 0318-615228
[email protected]

https://youtu.be/k_kd4avW2ws

https://www.youtube.com/watch?v=k_kd4avW2ws&feature=youtu.be

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen