Topsportartsen wederom High Performance Partner TeamNL

Foto: High Performance Partner TeamNL

EDE- Ook in 2021 zijn onze 4 topsportartsen Petra Groenenboom, Moniek van Heumen, Ingrid Paul en Peter Vergouwen High Performance Partner van TeamNL. Zij ontvingen daarvoor de jaarlijkse plaquette (zie foto) waar ze natuurlijk trots op zijn.

De 4 topsportartsen werken als medisch expert in de begeleiding van topsporters, dit doen ze onder andere voor de Atletiekunie, Judobond Nederland, NeVoBo Nederlandse Volleybalbond, de Nederlandse Golf Federatie en Nederlandse Skivereniging. Daarvoor draaien ze ook enkele keren per week spreekuur op Papendal. De topsportartsen zien veel verschillende topsporters uit binnen- en buitenland.

High Performance Partner

Diverse afdelingen van enkele Nederlandse ziekenhuizen zijn erkend als High Performance Partner van TeamNL. Deze erkenning volgt op jarenlange samenwerking met de medische staf van TeamNL. In Ziekenhuis Gelderse Vallei zijn naast de 4 topsportartsen ook longarts Karen Oud en neuroloog-somnoloog Myrthe Boss op persoonlijke titel erkend als High Performance Partner van TeamNL. De afdelingen sportradiologie en topsportgeneeskunde zijn als afdeling erkend.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen