Nieuwe website Toon Hermans Huis

Toon Hermans huis
Toon Hermans huis
Foto: Ede.nieuws.nl

EDE- Het is alweer bijna een jaar geleden dat we in ons inloophuis de eerste maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus namen. We konden met een aantal aanpassingen openblijven, moesten sluiten, konden weer een beetje open en moesten uiteindelijk op 15 december toch besluiten om voorlopig helemaal dicht te gaan.

Door Ester Wormgoor

Ook dat is nu alweer zes weken geleden. Voorlopig blijft ons inloophuis in ieder geval tot en met dinsdag 9 februari gesloten. Tegen die tijd zullen we afhankelijk van de maatregelen die dan nodig zijn, beslissen of we daarna weer (beperkt) open kunnen.

We hebben de afgelopen periode gebruikt om eens kritisch naar onze website en nieuwsbrief te kijken. Dat kon beter, vonden wij en volgens mij is het gelukt.

Vanmorgen is onze spiksplinternieuwe website live gegaan en vandaag krijgt u onze eerste ‘nieuwe’ nieuwsbrief, onze Toon.

De nieuwsbrief voegen we toe als bijlage, maar is uiteraard ook te lezen op www.toonhermanshuisede.nl onder het kopje Nieuwsbrieven Ik hoop dat u een kijkje neemt. Naast alle gebruikelijke informatie, vindt u op onze website nu ook interviews met onze gasten en onze vrijwilligers. Er is veel aandacht geweest voor de keuze van foto’s. Ook ons nieuws en dat van andere organisaties die zich inzetten voor mensen met kanker heeft een belangrijke plaats gekregen, evenals onze activiteiten. Omdat we nu nog geen nieuwe activiteiten kunnen plannen, staat alles (onder voorbehoud) op na 9 februari, maar als alles straks weer ‘gewoon’ is, staan de activiteiten mooi op volgorde in de activiteitenkalender. Zo kunt u gelijk zien welke activiteiten er in de komende tijd georganiseerd worden.

Hopelijk kunnen we elkaar snel weer echt ontmoeten.

Hartelijke groet,

Bestuur en MT Toon Hermans Huis Ede

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen