Nieuwe hypotheekadviseur in Bennekom

Rutger van Roest hypotheekadviseur
Rutger van Roest hypotheekadviseur
Foto: Ede.nieuws.nl

Bennekommer Rutger van Roest begint het jaar goed. Onder de naam ‘Advies van Rutger’ is hij voor zichzelf begonnen als financieel adviseur, gespecialiseerd in onder meer hypotheken, vermogen en inkomensrisico’s.

Rutger (1981) is sinds vijftien jaar actief in de financiële dienstverlening. In 2017 werd hij zelfs genomineerd voor de titel ‘Erkend Financieel Adviseur’. In het verleden werkte hij in loondienst bij onder meer ING Bank en zelfstandige intermediairs, maar altijd kriebelde het om een keer een eigen bedrijf te starten. ‘Midden in de coronacrisis starten, klinkt misschien als een gewaagde stap. Toch denk ik juist nu het verschil te kunnen maken. Met alle onzekerheden die er zijn, is het belangrijk dat je een hypotheek afsluit die nú en op langere termijn bij je past. Ook kan het dankzij de extreem lage rente juist nu heel aantrekkelijk zijn om een hypotheek over te sluiten’, vertelt hij.

Onafhankelijk

Rutger is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners, een beroepsorganisatie die haar leden toetst op integer handelen en scherp houdt met opleidingen. Hij opereert honderd procent onafhankelijk en kan daarom voor iedere klant het juiste financiële product selecteren. ‘Dat is wat ik zo mooi aan mijn vak vind. Telkens is de puzzel weer anders; voor mij is het de kunst om met de juiste puzzelstukjes het beste advies te geven’, aldus de adviseur die zich met name richt op het werkgebied Bennekom, Ede, Wageningen en Renkum.

Gratis intakegesprek

Wie benieuwd is naar de mogelijkheden, kan bij Rutger gratis een intakegesprek aanvragen. ‘Ook is het mogelijk om via de website adviesvanrutger.nl gebruik te maken van een aantal gratis rekenmodules. Zo kun je bijvoorbeeld berekenen wat het maximale hypotheekbedrag is, maar ook is het mogelijk om gratis een rapport met een digitale waardebepaling van een woning aan te vragen. Zo’n waardebepaling helpt huizenkopers- en bezitters bij het maken van plannen.’

https://www.adviesvanrutger.nl/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen