Uitnodiging ‘Dag van de Mantelzorg 2020’

Mantelzorg
Foto: Ede.nieuws.nl

Hierbij nodigen wij mantelzorgers van harte uit voor deelname aan de Dag van de Mantelzorg op donderdag 12 november 2020.

De Dag van de Mantelzorg is een landelijke dag van waardering voor iedereen die mantelzorgtaken heeft verricht. Een dag speciaal voor jou dus! In verband met de vernieuwde Covid maatregelen moeten we onze activiteiten anders inrichten dan dat je van ons gewend bent. Ondanks dat er geen mogelijkheid is een evenement te organiseren vinden we het toch fijn je deze dag even te ontmoeten en je een cadeau aan te bieden.

Ophaalpunt

Je bent van harte welkom op ons kantoor aan de Galvanistraat 1 in Ede op 12 november. Via de looproute wandel je met gepaste afstand langs onze Malkander medewerkers die hartelijk ontvangen en je graag een cadeau meegeven met een beker warme koffie/thee/chocolademelk (to go).

Cadeaus

Speciaal voor jou is er door iemand uit Ede een handgemaakt cadeautje als leuk aandenken. Daarnaast hebben we een aantal speciale Dagboeken voor mantelzorgers in huis gehaald. Kom kijken of dit dagboek wat voor je is, dan krijg je deze als cadeau mee van ons.

Gratis onlinecursus

‘Hoe je op een gezonde manier omgaat met dagelijkse stress’ Ook bieden we je de mogelijkheid om kosteloos gebruik te maken van de onlinecursus ‘De kunst van ontspannen’. In vijf compacte modules leer je hoe je op een effectieve en gezonde manier kunt omgaan met stressvolle gebeurtenissen in je leven. Je krijgt concrete handvatten aangereikt waarmee je jouw balans kunt herstellen en bewaken. Aanmelden, zie onderaan de pagina.1

Aanmelden

We vragen je om je vooraf aan te melden voor een tijdvak, zodat er niet te veel mensen tegelijkertijd aanwezig zijn.

Je kunt kiezen uit de volgende tijdvakken:

  1. 15:30-16:30
  2. 16:30-17:30
  3. 19:00-20:00
  4. 20:00-21:00

Aanmelden gaat via www.malkander-ede.nl (onder het kopje Mantelzorg – cursussen/activiteiten) of bellen naar 0318-208080 van maandag t/m vrijdag tussen 9:00-13:00 uur.

We hopen je te ontmoeten op 12 november! We zijn blij dat je er bent en gunnen jou, te midden van alle zorgen en drukte, alle goeds toe. Bedankt voor al je goede zorgen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden