Geef jij Eva weer toekomst?

Eva (18) was een sportieve, kleurrijke meid – tot vijf jaar geleden. Ze werd ziek.

Op dit moment ligt zij 24 uur per dag, 7 dagen in de week in een prikkelarme, donkere kamer. Door haar ziekte, CCI/AAI, worden haar vitale functies aangetast.

Hier kan alleen verandering in komen door middel van een operatie, die in Europa door slechts één neurochirurg wordt uitgevoerd: dokter Gilete uit Barcelona. Deze operatie wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar, en daarom is de stichting Geef Eva Toekomst een crowdfundingsactie gestart. Met het geld dat wij hiermee ophalen, willen wij deze levensreddende operatie van Eva in Barcelona bekostigen. De operatie staat gepland op 14 september 2020.

Zeldzame aandoening CCI/AAI

Bij de zeldzame aandoening CCI/AAI zijn de banden die de bovenste nekwervels op hun plaats houden te zwak, waardoor er verschuivingen plaatsvinden. Hierdoor komen de zenuwen klem te zitten en ontstaat er druk op de hersenstam. Dit zorgt ervoor dat het autonoom zenuwstelsel wordt ontregeld. Vanuit dit zenuwstelsel worden alle vitale functies van het lichaam aangestuurd, zoals de hartslag, bloeddruk, ademhalen en spijsvertering.

Eva en haar ouders zijn in contact gekomen met andere patiënten die vergelijkbare klachten hebben. Sommigen van hen hebben de operatie bij dokter Gilete in Barcelona al gehad, en zij ervaren een aanzienlijke verbetering in de kwaliteit van leven.

Toekomst

De operatie kan alleen doorgaan als we het geld op tijd binnenhalen. Het gaat om een bedrag van €125.000,-. Met dit geld kunnen wij de ambulancevlucht, het verblijf en de levensreddende operatie van Eva in Barcelona betalen. Wil je ons daar alsjeblieft bij helpen?

Geef jij Eva toekomst? Alleen redden we het niet.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden