Op zoek naar nieuw volleybalavontuur?

Foto: DOS Lunteren nb

Volleybalvereniging DOS is op zoek naar nieuwe leden voor H1 en D1. Heb jij in het verleden op redelijk niveau gevolleybald en is het weer tijd om de volleybalschoenen aan te trekken of ben je toe aan een nieuwe uitdaging bij een andere vereniging, dan hopen we je in het nieuwe seizoen te zien schitteren in het rode DOS-shirt.

DOS H1 bekroonde zich in 2019 tot trotse kampioen van de tweede klasse en wist, voordat Covid-19 een einde maakte aan het volleybalseizoen, zich knap te handhaven in de eerste klasse. Maar deze ambitieuze mannen willen meer. Op dit moment bestaat de H1 uit een mix van ervaren krachten en jong talent. Om in de nabije toekomst door te groeien naar een stabiele 1ste klasse team en uiteindelijk te promoveren, is H1 op zoek naar versterking. Heb jij eerste klasse of hoger gespeeld en ben je op zoek naar een nieuw volleybalavontuur bij de gezelligste vereniging uit de regio? Dan ben jij bij DOS H1 helemaal op je plek.

Ook voor het eerste damesteam is de Lunterse vereniging op zoek naar nieuwe leden. Al jaren is DOS D1 een stabiele middenmoter in de tweede klasse. Om de volgende stap te zetten, en promotie naar de eerste klasse te realiseren, hoopt D1 dat er versterkingen aansluiten. Heb jij tweede klasse of hoger gespeeld en heb je zin in een nieuw volleybalavontuur, dan hopen we je gauw te zien in ‘Ut Sporthuus’, de thuisbasis van DOS.

Ook als je weinig tot geen volleybalervaring hebt, ben je meer dan welkom om je bij DOS aan te melden. Momenteel heeft de Lunterse vereniging zes seniorenteams (twee herenteams en vier damesteams) die nieuwe leden met open armen zullen verwelkomen. Dus zoek je een leuke en gezellige teamsport en wil je kennis maken met de schitterende sport volleybal, dan is DOS dé plek voor jou.

Je kunt bij DOS drie keer gratis meetrainen om de sfeer te proeven. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar: [email protected], T.A.V. Jarco van Holland. Vermeld hierin of je wel of geen volleybalervaring hebt.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden