Nieuw interieur voor Woonshop Ede

Na een rigoureuze verbouwing is Woonshop Ede op 5 mei weer open. Om 11.00 uur openen wij de deur. U kunt bij de Woonshop terecht voor alles wat u nodig heeft om uw huis mooi aan te kleden en te stofferen.

Gordijnen

Sfeervol, kleurrijk, comfort, privacy, geluiddempend zijn een aantal kernmerken die van toepassing zijn op gordijnen. Op vele manieren in uw interieur toe te passen. Graag geven we u persoonlijk advies. Vrijblijvend bij u thuis gemeten met een advies op maat. Ook leveren wij een rijke collectie aan gordijn ophangsystemen. Waaronder roedes en railroedes in diverse uitvoeringen en kleuren.

Rail- en ophangsystemen

Bij Woonshop Ede vindt u vele voorbeelden van railsystemen. We hebben voor elke woning een oplossing om uw gordijnen zo fraai mogelijk te laten uitkomen. Sommige mensen willen juist dat hun rail niet opvalt. Dan kiezen we meestal voor een witte smalle rail die bijna wegvalt tegen uw witte plafond. Wilt u juist uw mooie roede, rail of railroede op laten vallen. Dan hebben we bij Woonshop Ede een aantal prachtige voorbeelden hangen.

PVC

De trend van dit moment is PVC. Wilt u een natuurgetrouwe houtlook, visgraat of een tegelmotief met een optische voeg? Geen probleem. Het voordeel van PVC is dat het uitermate geschikt is voor vloerverwarming en vloerkoeling. PVC is zeer slijtvast en klinkt bijvoorbeeld minder hol als laminaat of een houten vloer.

Laminaat

Laminaat in overvloed bij Woonshop Ede. Vanaf 14,95 p/m2 incl. BTW vindt u al laminaat bij ons.  Naast leverancier van alle topmerken zoals Balterio, Kronos, Van Hardeveld en Lifestyle laminaat is Woonshop Ede ook dealer van Beautiflor laminaat. Beautiflor laminaat is een voor u geselecteerde collectie met schitterende kleuren.

Zonwering

Tegenwoordig spreken we liever van raamdecoratie die ook een zonwerend karakter kan hebben. Binnen zonwering bestaat uit, horizontale – of verticale jaloezieën, plissés, rolgordijnen in allerlei opties te leveren. Vouwgordijnen hebben ook zonwerende eigenschappen. Woonshop Ede heeft een ruime collectie, laat u verrassen in onze winkel. Uiteraard kunnen we vrijblijvend advies geven en bij u thuis komen meten. Wij leveren de volgende merken: BeceToppoint, Lifestyl onze eigen raamcollectie en Velux.

De voordelen van binnen zonwering zijn groot. Zo beschermt binnen zonwering uw meubelen en vloeren tegen direct zonlicht. Een ander voordeel van binnen zonwering is dat u geen rekening hoeft te houden met de weersomstandigheden. Het is ook mogelijk uw producten elektrisch te bedienen. Dat kan bijvoorbeeld ook met timers die tijdens uw vakantie de producten op een vooraf ingestelde tijd bediend worden zodat uw huis een bewoonde indruk maakt.

Aanrader

Verder kunt u terecht voor insectenwering, karpetten, gordijnen, schoonloop-matten, kortom alles voor uw interieur. De Woonshop een aanrader om eens te gaan kijken voor verandering aan uw interieur.

https://www.woonshopede.nl/

 

Lorentzstraat 2-5a
Ede
Bellen 0318 612 112
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen