Business event Ede krijgt dit jaar andere vorm

Foto: Ede.nieuws.nl

Het jaarlijkse Business Event Ede krijgt dit jaar vanwege de coronacrisis een andere vorm. De organisatie heeft besloten om op 26 oktober geen awards uit te reiken, maar alleen een netwerkevent te organiseren voor Edese ondernemers.

Het Business Event Ede is een jaarlijks terugkerend evenement waar tijdens een drukbezochte awardshow prijzen in verschillende categorieën worden uitgereikt aan best presterende ondernemers uit de gemeente Ede. Het bestuur en de commissieleden van het Business Event Ede 2020 waren volop bezig met de organisatie van dit evenement in oktober 2020.

Geen awarduitreiking

“Het coronavirus blijkt ook voor onze organisatie een onoverkomelijke belemmering”, licht voorzitter Johan Weijland toe. “Niet alleen de vele, als vrijwilliger, meewerkende commissieleden hebben nu andere dingen aan hun hoofd, maar ook potentiële kandidaten zullen in de komende maanden geen interesse hebben om in dit evenement te participeren. Zelfs al zou de toestand zich binnen twee a drie maanden weer normaliseren, dan nog blijft er onvoldoende tijd over om het evenement goed voor te bereiden. Nomineren en jureren vergen namelijk nogal wat (doorloop-) tijd. Er komt dit jaar dus geen evenement waarbij we goed presterende ondernemers met een award in het zonnetje zetten.”

Andere vorm

Het Business Event Ede gaat wel door: “Op 26 oktober 2020 organiseren we een netwerkevenement voor Edese ondernemers”, vervolgt Johan. “Als we dan weer over zijn gegaan tot de orde van de dag, gaan we daar een aantrekkelijke bijeenkomst van maken waarbij we ondernemend Ede in de schijnwerpers zetten.”

Ten slotte

“Het is geen makkelijke tijd, veel ondernemers worden geraakt door deze crisis. Als bestuur van de organisatie van het Business Event wensen we iedereen, maar zeker ook de ondernemers veel sterkte en wijsheid toe.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen