Ook een smartphone is onmisbaar!

Foto: Ede.nieuws.nl

Voor de klanten, die door het coronavirus hun huis niet uit kunnen, heeft Reparatiewinkel in Ede-Centrum nu een extra service. Als iemand een defect apparaat heeft, kan dat na het maken van een afspraak bij een klant in de gemeente Ede gehaald en gebracht worden. En dat is in deze periode helemaal gratis!

Telefonisch of via e-mail kan er met de winkel een afspraak gemaakt worden. Op de website staat hoe dat allemaal gaat. ,,Medeverantwoordelijkheid bij de bestrijding van het coronavirus heeft ons hiertoe doen besluiten,” zegt Jan Post van de Reparatiewinkel.

De Reparatiewinkel repareert nagenoeg alles waar een stekker in of aan zit. Het repareren van allerlei elektronica als smartphone, laptop, televisie, audio, autosleutel, koffiemachine en klein-huishoudelijk is het vakgebied van de Edese winkel. Daarnaast is de zaak voor Samsung de service partner voor reparatie van smartphones en tablets, binnen en buiten de garantie voor de gehele regio. ,,Wij zijn door Techniek Nederland erkend als een reparatiebedrijf en werken met gediplomeerde en ervaren technici.”

In deze moeilijke periode zijn communicatiemiddelen als een smartphone, laptop, TV en radio voor de consument erg belangrijk. Reparatiewinkel zorgt ervoor dat deze apparatuur blijft werken. Denk dan bijvoorbeeld aan het kapot gaan van een laptop van een scholier die nu thuis moet leren. Of een smartphone die geen beeld meer geeft en er geen nieuwsberichten of mails gelezen kunnen worden.

Juist dit soort reparaties worden bij de Reparatiewinkel snel verricht. Maar ook voor onderdelen van een defecte wasmachine, scheerkoppen of ledlampen is de consument bij de PartsNL afdeling van Reparatiewinkel aan het goede adres.

Ieder apparaat wordt bij de Reparatiewinkel volgens de voorschriften gedesinfecteerd en smartphones gaan ook even onder een UV-lamp. ‘Veiligheid en hygiëne is nu extra belangrijk’, vindt men bij de Reparatiewinkel.

Reparatiewinkel / PartsNL Ede-Centrum

Achterdoelen 8

6711 AV  Ede

0318-84 85 86

[email protected]

www.reparatiewinkel.nl

www.partsnl.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen