Hotel Eethuys De Wormshoef Lunteren bezorgt gerechten

Foto: De Wormshoef

Onze auto van het terras staat tijdelijk ergens anders vanwege werkzaamheden op het terras. Deze foto stuurde een oud werknemer ons toe. Wat een prachtig gebaar in deze tijd!

Hotel Eethuys De Wormshoef heeft ook noodgedwongen sinds afgelopen zondag zijn deuren moeten sluiten. Uiteraard kwam dit als ieder ander als klap aan. Echter kijken wij vooruit! We hebben met het team de hele maandagochtend gekeken naar de mogelijkheden om onze trouwe gasten zoveel mogelijk te voorzien van onze gerechten.

Sinds maandagavond 16 maart bezorgen wij bepaalde gerechten binnen een straal van 5 km. Dit doen wij kosteloos, omdat wij vinden dat elke bestelling voor ons al een steuntje in de rug is! We zijn aan het kijken naar de mogelijkheden om de bestelling online te plaatsen, zodat iedereen met Ideal kan betalen. Houdt onze website in de gaten voor alle ontwikkelingen.

Gisteravond hebben wij vernomen dat afhaal weer mogelijk is. Deze mogelijkheid zal vanaf vandaag ook mogelijk zijn. Het bezorgen van eten blijven wij gewoon doen. We willen iedereen vragen die in staat is het eten af te halen en zich er prettig bij voelt, dit ook te doen. Op deze manier hopen we iedereen te laten “genieten” in deze moeilijke tijden.

Wij wensen iedereen heel veel sterkte in deze tijd en we hopen op deze manier een klein beetje gezelligheid van ons in jullie huiskamers te brengen. Geef elkaar de ruimte voor hun mening en handelen en help elkaar waar nodig!

Veel liefs,

Team de Wormshoef

http://www.dewormshoef.nl/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen