Gezellige Paasfair op 2e Paasdag

Op 2e Paasdag organiseert Differenzz Events de 1e fair van 2020: de Paasfair!

Op maandag 13 april ben je tussen 10.30 en 17.00 uur welkom om de fair gratis te bezoeken. Het prachtige bosrijke terrein van Boerderij Hoekelum, aan de Edeseweg 122 in Bennekom is de perfecte plek waar deze gezellige fair plaatsvindt met talloze kraampjes, eetplein met live muziek en nog veel meer.

Ontdek alle kramen op het hele terrein
Dat zijn er veel! Differenzz Events heeft weer een mooie en diverse selectie van kraamhouders voor de Paasfair samengesteld. Kom je voor woondecoratie in diverse interieurstijlen of trendy kleding? Of wil je verschillende lekkernijen mee naar huis nemen of zoek je nog iets voor je (klein)kind? Tijdens de Paasfair kan je volop shoppen bij alle gezellige kraampjes, die overal op het terrein van Boerderij Hoekelum staan opgesteld.

Eten en drinken doe je gezellig op het eetplein
Bij de vernieuwde Koffiekamer van Boerderij Hoekelum vind je het eetplein. Tussen het shoppen door kan je dus genieten van alle gerechten van diverse foodtrucks: van saté tot de echte homemade hamburgers. Neem er een lekker drankje bij en ga heerlijk zitten om vervolgens vanaf 12.00 uur nog eens extra te genieten van de geweldige live muziek op het eetplein.

Van schminken tot mega bellenblazen
Ook aan de kleinste bezoekers denkt Differenzz Events. Er zijn verschillende activiteiten te beleven, zoals schminken, de huifkartocht door het bos van Landgoed Hoekelum, mega bellenblazen, een leuke kinderworkshop en nog meer.

Nog geen plannen voor 2e Paasdag?
Kom dan de gezellige sfeer proeven tijdens de Paasfair op maandag 13 april van 10.30 tot 17.00 uur op het terrein van Boerderij Hoekelum in Bennekom. De auto parkeren op het parkeerweiland kost € 5,-, maar de entree is natuurlijk gratis! Wil je meer informatie over de fair? Ga dan naar www.differenzz.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden