Feestelijke opening van nieuwe voorzieningen speeltuin de Korenbloem

De opening zaterdagmiddag om 15.00 uur van de nieuwe toilet voorzieningen van de speeltuin de Korenbloem is onder grote belangstelling van vrijwilligers en mensen uit de buurt door wethouder Vreugdenhil en de oud voorzitters van de speeltuin verricht. De oud-voorzitters knipte samen het lint door.

De Speeltuin gelegen op de Korenbloemlaan 9A in Ede is een gezellige plek voor zowel jong als oud. Al jaar en dag word er gewerkt aan het aantrekkelijk houden en nog toegankelijker maken van deze goedlopende speeltuin.

De speeltuin heeft een bestuur dat vol zit met ideeën, zo word er gewerkt aan het verbeteren van de zichtbaarheid. En het uitbreiden van de samenwerking met nabij liggende sociale partners en het aantrekkelijk maken van de speeltuin voor een breder publiek.

Om bovenstaande reden is er de afgelopen maanden hard gewerkt met veel vrijwilligers aan het bouwen van een nieuwe sanitaire ruimte dat ook toegankelijk is voor mindervalide. Dit was zeker ook nodig omdat de speeltuin steeds meer groepen mensen aantrekt. Soms komen er mensen per bus naar de speeltuin toe en dat vereist aanpassingen. Met deze nieuwe toiletvoorziening zet het bestuur van de speeltuin weer een stap in de goede richting.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen