Open Dag Voltijd Christelijke Hogeschool Ede

Foto: CHE

Zaterdag 1 februari zijn studiekiezers tussen 10.00 en 15.00 uur van harte welkom op de Christelijke Hogeschool Ede (CHE). Zij kunnen kennismaken met de hbo-opleidingen, in gesprek gaan met studenten en docenten en ontdekken wat Ede te bieden heeft.

De CHE-opleidingen bevinden zich in de richting van het bedrijfsleven, de zorg, het onderwijs en informatietechnologie. Je kunt je dus breed ori├źnteren op de CHE. We zijn een middelgrote hogeschool, met 10 opleidingen:

Bedrijfskunde, HBO-ICT, Communicatie, Journalistiek, Human Resource Management, Theologie, Leraar Basisonderwijs, waaronder ook de Praktijkpabo, Leraar Godsdienst/Levensbeschouwing, Social Work en Verpleegkunde.

Tijdens de Open Dag kunnen bezoekers zelf een programma samenstellen. Bij elke opleiding zijn er voorlichtingen en bij bijvoorbeeld Verpleegkunde en Journalistiek kun je de praktijk ervaren. Er zijn studiekeuzeworkshops en je kunt de campus bezichtigen. Op de informatiemarkt laten studentenverenigingen zien wie ze zijn met leuke acties en is antwoord te vinden op alle vragen omtrent studiebegeleiding, op kamers gaan, etc. Kortom ervaar deze dag de sfeer en eigenheid van de CHE. De CHE helpt je graag verder met je studiekeuze.

Geïnteresseerden in een deeltijdstudie kunnen terecht op de Open Avond op

dinsdag 17 maart 2020 van 18.00-21.00 uur.

Het bezoekadres van de school is de Oude Kerkweg 100 in Ede.
Aanmelden en meer info over de Open Dag: www.che.nl/opendag

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden