Collectie Mart Visser bij Woonshop Ede

Foto: Woonshop Ede

Woonshop Ede eigenaar Peter Roke is trots op de uitbreiding van het assortiment in de Woonshop, sinds kort is er een nieuwe leverancier bij: Mart Visser. Mart is bekend om zijn modeontwerpen. maar hij ontwikkelt tegenwoordig ook heel mooie, unieke én betaalbare gordijnstoffen en karpetten.

Woonshop Ede is gevestigd boven Guldie- Colorstore en heeft alles in huis voor ramen en vloeren.

De collectie van Mart Visser is volgens Peter en zijn zus Toos van Dijk-Roke die ook regelmatig in de winkel staat een welkome aanvulling.

‘Het is een zeer diverse collectie gordijnstoffen en karpetten, van basic tot chique en luxe. De kleurovergangen in de producten zijn mooi en subtiel. Ook is dit product betaalbaar, dit in tegenstelling tot wat men misschien zou verwachten’; zeggen Peter en Toos.

Tevreden klant

Peter vervolgt: ‘De herfst en de winter zijn bij uitstek geschikt voor de aanschaf van nieuwe gordijnen of een mooi karpet. Die zorgen voor warmte en gezelligheid en doen ook nog eens veel voor de akoestiek in een ruimte.’ Hij en Toos adviseren de klanten met alle liefde over de verschillende mogelijkheden en hebben oog voor detail. Persoonlijke aandacht en service staan hoog in het vaandel in deze Woonschop. ‘Een tevreden klant’, daar gaan wij voor.

Woonshop Ede

Lorentzstraat, 2-5a
6716 AD Ede

Telefoon: 0318 – 612112
06 – 23 62 87 73

[email protected]

https://www.facebook.com/Woonshop-Ede-252185938167494/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen