Sharp kiest voor CTS IT

Foto: CTS IT Ede

Peter Hoorn en Hannes de Paauw ondertekenen de samenwerking

Sharp Benelux en CTS IT uit Ede gaan een strategisch partnerschap aan. Samen lanceren zij het beste van twee werelden: Cloud IT & Notebook Device Management (NDM). Beide bedrijven faciliteren op deze manier organisaties met op maat ingerichte, meteen functionerende notebooks. Cloud IT & NDM is een unieke combinatie met nieuwe mogelijkheden: visie, ervaring en kwaliteit komen daarin allemaal samen.

Cloud IT: organisaties cloudproof maken. CTS IT doet dat al jaren voor het MKB, voor grotere partijen in Nederland en in de regio Foodvalley. “Door strategische partnerschappen kunnen we meer mensen bereiken met bewezen effectieve en duurzame IT-oplossingen”, aldus Hannes de Paauw, eigenaar van CTS IT.

“Met deze strategische samenwerking zetten we een volgende belangrijke stap in het ontzorgen van klanten” aldus Peter Hoorn, Managing Director Sharp Electronics Benelux bv. “Wij zien de kantooromgeving veranderen waarbij apparatuur steeds slimmer wordt en daarmee ook belangrijker in de bedrijfsvoering. Het is daarom van uiterst belang dat storingen daarop geen invloed hebben en dat wanneer dit wel gebeurt de gebruiker en beheerder hier weinig last van ondervinden”.

Anticiperen op marktontwikkelingen
Cloud IT & NDM betekent geen directe investering in hardware. CTS IT en Sharp bieden de notebooks aan in een leaseconstructie. De eindgebruiker ontvangt een kant-en-klaar device, afgestemd op zijn of haar werkzaamheden. Volledig beheerd en daarmee ontzorgd. Zo spelen deze partijen in op marktontwikkelingen richting duurzaamheid, maximale flexibiliteit en security.

Beide bedrijven verwachten dat de combinatie van Cloud IT & NDM op alle organisatieniveaus voordelen biedt. Wachttijden voor medewerkers verminderen, want hun device en software draaien binnen een uur, inclusief alle individuele rechten en opties.

<lees verder op volgende pagina>

IT-managers hebben hiermee de handen vrij voor meer strategisch en planmatig werk. Managers en eigenaren zien dat bedrijfsprocessen veilig en goed verlopen doordat de inzet van personeel efficiënt is.

Bewezen techniek
Met deze samenwerking wordt doorgebouwd aan een ijzersterk merk: Dynabook. Bij het grote publiek bekend als Toshiba. Sinds de overname door Sharp worden de krachtige technieken van onder andere de Tecra en Portégé reeks opnieuw in de markt gezet. Bewezen techniek versterkt hierin de nieuwste functionaliteit.

Innovatie
Het partnerschap van CTS IT en Sharp past bij de ontwikkeling die CTS IT  doormaakt.  Directeur Hannes de Paauw zegt hierover: “Continu verbinden wij talent en goede opties uit de markt aan ons bedrijf en aan onze relaties. De marktintroductie van het partnerschap met Sharp komt op het juiste moment. Cloud IT & NDM is ons antwoord op vragen vanuit de markt om duurzame, kwalitatief goede en toekomstbestendige IT-oplossingen.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen