The Future is NOW

Foto: CHE

Over hoe technologie onze levenssfeer verandert

Cultura en de Christelijke Hogeschool Ede organiseren een Serie Technologie & Filosofie.

Cultura heeft sinds 2019 een TechLAB en wil een gameplein organiseren voor de Edese bevolking. De Christelijke Hogeschool Ede heeft sinds 2018 een ICT opleiding waarin de ethische bezinning op technologie meer vorm krijgt.

Met een workshop en deze serie lezingen (zie bijlage) serie willen beide organisaties samenwerken in de bezinning rondom nieuwe technologie. Als kenniscentrum en culturele instelling kunnen beide organisaties een bijdrage leven aan maatschappelijke vragen rond het thema Filosofie & Technologie.

Op vier vrijdagochtenden (22 en 29 november, 6 en 13 december) maken de deelnemers kennis met de vragen en toepassingen in de huidige levenssfeer. Niet alleen is er sprake van een gesprek, ook zullen deelnemers aan den lijve ondervinden hoe onze wereld virtueel wordt. Deelname is gratis, mede door een bijdrage van het Steunfonds CHE.

Meer informatie en opgave via Wouter van Grootheest (relatiemanager CHE): [email protected]

De onafhankelijke Stichting Steunfonds CHE wil een bijdrage leveren aan de christelijke beroepsvorming van studenten en docenten van de CHE en steunt o.a. bezinning via studiedagen.

Cultura is het centrum voor Kunst en Cultuur in de gemeente Ede.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen