Presentatie hockey selectieteams DVO Accountor, VV Bennekom en WMHC

Foto: WMHC

In het clubhuis van de Wageningsche Mixed Hockeyclub (WMHC) werden afgelopen maandagavond 2 september de selectie teams van de drie prestatieclubs uit de omgeving Bennekom en Wageningen gepresenteerd aan sponsoren en belangstellenden.

De spelers en speelsters van voetbalvereniging VV Bennekom, korfbalvereniging DVO/Accountor Bennekom en WMHC hockeyclub Wageningen werden één voor één met gepaste zinnen aangekondigd en ambities voor dit seizoen werden uitgesproken.

Succesvol

De afgelopen twee jaar was alles helaas niet doorgegaan, vanwege sterfgevallen rond de organisatiedatum, maar dit jaar is het event succesvol verlopen en was er veel belangstelling. De avond werd aan elkaar gesproken door Sjirk Bijma en muzikaal begeleid door Rutger Hegeman.

De muziek zorgde voor een goede opzwepende sfeer tijdens de presentatie, waarbij zelfs meerdere Europese- en Wereldkampioenen werden voorgesteld.

Het organisatiecomité, Jaap van Roekel – DVO/Accountor, Dick van der Toolen – VV Bennekom, Hans Cox – Michael Hegeman – Peter van Nierop – sponsorcommissie WMHC, kan terugkijken op een succesvolle avond.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden