Edese kunstenaar Milan bezoekt ouderen Vilente

Foto: Vilente

Te zien in RTL 4-programma Van Passie naar Droombaan op 7 september

Dit voorjaar zijn bij woonzorglocatie Vilente St. Barbara in Ede opnames gemaakt voor het RTL 4-programma Van Passie naar Droombaan. In Van Passie Naar Droombaan delen professionals hun kennis en ervaringen en geven zij advies over hoe je een bepaalde droombaan kunt realiseren. In dit seizoen staat de zorg centraal.

Milan – opgegroeid in Gemeente Ede, kunstenaar én fysiotherapeut voor ouderen – maakte voor dit tv-programma een energiek en kleurrijk kunstwerk voor Vilente. “Mensen staan centraal in mijn werk”, zegt Milan enthousiast tijdens de eerste kennismaking begin dit jaar. “Dat past helemaal bij het gedachtengoed van Planetree waar wij binnen Vilente mee werken”, reageert bestuurder Ton Poos “Dit is een manier van denken en doen in de zorg waarbij het draait om de mens. Cliënten die zichzelf kunnen zijn en zich thuis voelen bij Vilente en medewerkers die bij ons een fijne werkplek vinden. In het item in Van Passie naar Droombaan zie ik dat helemaal terug!”.

Werken in de ouderenzorg geeft voldoening

Zelf zien dat werken in de ouderenzorg mooi is en voldoening geeft? Kijk dan zaterdag 7 september 2019 om 16.30 uur op RTL4 naar het item van Vilente en dat van andere organisaties in de ouderenzorg. De uitzending wordt herhaald op zondag 8 september om 9.00 uur, ook op RTL4. In de hoofdrol niemand minder dan medewerkers van St. Barbara Miranda Witvliet en Michel Brouwer. Bestuurder Ton Poos neemt samen met een bewoonster, die zelf schildert, het kleurrijke doek van Milan the Artist in ontvangst. Op het canvas heeft hij de mensgerichte zorg van Planetree uniek in beeld gebracht.

 

Voor wie door het programma geïnspireerd raakt en meer wil weten over werken in de ouderenzorg bij Vilente: neem contact op met P&O Vilente via 088 – 0321 350 of p&[email protected].

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden