112

Getuigen gezocht van mishandeling meisje op het schoolplein Godfried Bomansschool aan de Groenendaal in Ede

Foto: Ede.nieuws.nl

Op donderdag 8 augustus omstreeks 21:30 uur vond er op het schoolplein van de Godfried Bomansschool aan de Groenendaal in Ede een ernstige mishandeling plaats waarbij van het slachtoffer ook de pinpas en haar telefoon is afgenomen. Daarbij werd het meisje meerdere malen tegen haar hoofd en lichaam geschopt.

Wij zijn direct met een onderzoek gestart naar de verdachten in deze zaak. Op dit moment hebben wij twee van de drie verdachten aangehouden. Wij zijn op zoek naar een derde verdachte waarvan inmiddels de identiteit bekend is.

Wij zijn ook op zoek naar mogelijke getuigen van dit incident. Mocht je iets gezien hebben of heb je informatie die kan bijdragen tot het oplossen van deze ernstige zaak bel dan 0900-8844 of benader ons via een PB. Wil je liever anoniem blijven; bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Wij komen graag met je in contact.

Dit geldt trouwens ook voor de derde verdachte. Wij weten inmiddels wie je bent en zijn hard op zoek naar je. Mocht je dit lezen of komt dit bericht bij jou terecht; meldt je dan bij de Politie. Wij zijn uiteraard ook benieuwd naar jouw kant van het verhaal.

Referentie: 2019353131 Politie Ede

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen