Zaterdag 15 juni ‘Groot Ginkelse loop’

Foto: RunnersWorld Ede

Ook dit jaar is RunnersWorld Ede weer de trotse sponsor van de door Climax georganiseerde Groot Ginkelse Loop! Schrijf je nu in! Zaterdag 15 juni 2019 organiseert atletiekvereniging Climax uit Ede  voor de 21e keer de Groot Ginkelse loop in Wekerom.
De start- en finishlocatie zijn op het terrein van ’s Heeren Loo Midden-Nederland, locatie de Hartenberg), Apeldoornseweg 60, 6733 SC, Wekerom, Dit is de provinciale weg N304 tussen Ede en Apeldoorn.

De Groot Ginkelse Loop is een loop door het bijzondere mooie Zuid-Veluwse landschap, voor zowel de beginnende als de gevorderde loper. Het parcours voert u onder andere over de bospaden van de Planken Wambuis, de fietspaden van de Edese heide en langs grazende schapen, koeien en paarden nabij de Mossel.
Het parcours van iedere afstand telt één ronde en is bijna overal naar keuze te lopen over verharde fietspaden of het onverharde deel van de weg/het pad.

Teamloop Race in de Race

Dit jaar kunnen alle deelnemers aan de Groot Ginkelse Loop meedoen aan de Teamloop Race in de Race.
Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 5 deelnemers.
Je schrijft individueel in met minimaal 3 en maximaal 4 andere deelnemers.
Bij stap 2 van de inschrijving kun je een teamnaam kiezen. Staat je teamnaam nog niet in de lijst stuur dan een email naar [email protected]

De 3 snelste teams per afstand komen op het podium (4 beste netto tijden worden bij elkaar opgeteld).
Hiervoor zijn leuke prijzen beschikbaar gesteld door RunnersWorld Ede.

Gratis meetrainen ter voorbereiding op Groot Ginkelse loop

Vanaf dinsdag 28 mei kun je 3 weken achtereen gratis meetrainen bij Climax om je goed voor te bereiden op de Groot Ginkelse loop. De trainingen, voor alle leeftijden en alle niveaus, zijn op woensdag 28 mei, 4 en 11 juni van 19.30-21.00 uur op de accommodatie van Climax.

 

Download hier de flyer

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen