Opening van Sportbieb SAM in Wekerom

Op woensdag 22 mei is om13.30 uur de Sportbieb SAM in Wekerom geopend.

Initiatiefnemers van dit sportveld zijn Tjeerd en Ryan. Samen met 63 andere kinderen zijn zij komen spelen bij de opening van Sportbieb SAM Wekerom.

Tijdens de opening in Wekerom stond ook het NK Wielrennen in de gemeente Ede in de schijnwerpers, door het geven van fietsoefeningen. Daarnaast werden er diverse spelletjes aangeboden en was er een stormbaan.

Dit inmiddels de vijfde Sportbieb die in de gemeente Ede door Sportservice Ede wordt geopend.  Er zijn al succesvolle Sportbiebs in Ederveen, Harskamp en in de wijken Essenburg en Mariëndaal in Ede.

Sportbieb SAM is voor kinderen van 4 t/m 12 jaar en zij kunnen op gezette tijden gratis sport- en spelmateriaal lenen en daarmee bij de sportbieb spelen. Om materiaal te kunnen lenen worden kinderen gratis lid van Sportbieb SAM.

SAM is de mascotte van Sportservice Ede voor beweegactiviteiten voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. SAM streeft ernaar om kinderen met zoveel mogelijk beweegvormen kennis te laten maken en het sporten en bewegen te stimuleren.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden