Organisatie Oranjebal in Ede teleurgesteld in Glennis Grace

Foto: Chris Ouboter

De organisatoren van het Oranjebal in Ede zijn flink teleurgesteld in Glennis Grace. Dat meld Omroep Gelderland. De 40-jarige zangeres annuleerde te elfder ure een optreden in Ede op de avond voor Koningsdag. Dat viel in Ede niet in goede aarde.

Glennis zou vrijdag deel uitmaken van een vrij spectaculaire line-up, met onder meer Gers Pardoel, Wouter Hamel, On Fire en Soul Beach. In Ede werd al reikhalzend uitgezien naar de feestelijkheden, maar enkele dagen geleden zegde Glennis af.

Volgens de organisatie heeft het niets van doen met eventuele gezondheidsklachten bij de zangeres. ‘Nee, er kwam gewoon iets tussendoor waar ze echt niet onderuit kon.

OG3NE

De organisatie van het Oranjebal kondigd nu aan dat het in plaats van Glennis nu OG3NE heeft gestrikt als vervangende act. De dames van OG3NE, we hebben er zin in!’, luidt de mededeling.

Mede-organisator Arnout Hasselaar legt telefonisch uit aan Omroep Gelderland dat Glennis contractueel niets verkeerd doet met haar late afzegging. ‘Het staat erin opgenomen. Maar dat neemt niet weg dat het erg kort van tevoren gebeurt’, aldus Hasselaar. Dat het de organisatie gelukt is OG3NE nog te strikken als vervangende act is een riante pleister op de wonde.

The Voice Kids

Het management van Glennis was donderdagavond niet bereikbaar voor commentaar. Aan RTL Boulevard liet de manager van de zangeres al wel weten dat zij vrijdagavond optreedt in de finale van The Voice Kids. In het contract zou zijn opgenomen dat ze haar afspraak op het Oranjebal in zo’n geval mocht annuleren.

 

Bron Omroep Gelderland

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen