Vilente St. Barbara organiseert rommelmarkt op verkiezingsdag

Foto: Vilente

Woonzorgcentrum Vilente St. Barbara in Ede organiseert op woensdag 20 maart een gezellige rommelmarkt. “Deze dag is er ook een stemlokaal ingericht op onze locatie.

Omwonenden en andere geïnteresseerden kunnen – als zij tussen 10.00 en 16.00 uur komen – het uitbrengen van hun stem combineren met lekker rondneuzen op de markt. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de privacy tijdens het stemmen gewaarborgd is”, vertelt Karin Terbonssen, coördinator Welzijn. “Personeel, familie van bewoners en vrijwilligers zijn allemaal al druk bezig met het aanleveren van goede tweedehands spullen voor de verkoop.”

 

Bezoekers van de rommelmarkt vinden er leuke kraampjes met cadeautjes en speelgoed. Karin Terbonssen: “Er is voor elk wat wils op onze rommelmarkt.  De handwerkclub staat er ook met een kraam. De leden breien leuke spulletjes die deze dag verkrijgbaar zijn.” De opbrengst komt geheel ten goede aan de bewoners. “Met onze bewoners overleggen wij waar wij de opbrengst aan gaan besteden”, aldus Karin.

Stemmen op Vilente-locaties
Op 20 maart zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten en waterschappen. Ook dit jaar kan er in het woon-zorgcentrum St. Barbara gestemd worden. Het stemlokaal is van 7.30 tot 21.00 uur geopend. Ook in Vilente-locaties De Pleinen in Ede en Overdal en De Molenberg in Oosterbeek zijn stemlokalen ingericht. Locatie Mooi-Land krijgt bezoek van het mobiele stembureau, zodat cliënten die tijdelijk bij Vilente verblijven ook hun stem uit kunnen brengen.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen