Kindertraining de Innerlijke Reis

Foto: Maarten van Steenis

Op zaterdag 17 november van 10.00 tot 17.00 uur is er een training voor kinderen van 6 tot 12 jaar. In het leven maken we allemaal dingen mee die we soms niet goed kunnen verwerken.

Grote ervaringen en kleine ervaringen. Ze zijn allemaal een beetje ballast die je meeneemt. Hoe meer van deze ballast je goed kunt verwerken, hoe fijner je je voelt.

De “Innerlijke Reis Kindertraining®” is een leuke en gezellige dag voor kinderen die hun eigen kracht willen leren kennen. We werken met de Innerlijke Reis® methode in combinatie met drama, beweging en creativiteit.

Tijdens het Innerlijke Reis proces krijgen kinderen, onder individuele begeleiding, toegang tot specifieke herinneringen die een emotionele of fysieke ballast in hun leven hebben gecreëerd. Door opnieuw contact te maken met de onverwerkte emoties, en dat wat in het verleden niet geuit kon worden, alsnog te uiten, kunnen ze de emotionele lading loslaten en vergeven. Op deze manier worden ervaringen alsnog verwerkt.

Voor welke kinderen? Deze training is geschikt voor alle kinderen die levensvaardigheden willen leren. Voor kinderen die nog beter in hun vel willen zitten. Wil je je kind de kans geven om op 17 november mee te doen in Ede ? Geef het dan op via [email protected]

Leonore Noorduyn

Nachtegaallaan 49

Vrije school de Vuurvogel

Ede

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen