Dierenvoedselbank Wageningen opent uitgiftepunt in Ede

Rakker
Rakker
Foto: Ede.nieuws.nl

Feest bij Stichting dierenvoedselbank Wageningen! Na 2,5 jaar actief te zijn in de gemeente Wageningen en 1 jaar in de gemeente Renkum was het tijd voor een doorstart. Gezien het aantal dierenwinkels uit Ede dat al meerdere malen donaties hebben gedaan was deze plaats een logische keus.

De voedselbank voor dieren is een initiatief om huisdieren niet de dupe te laten worden van de financiële tekortkomingen van hun baasje. Veel gezinnen zitten in de schuldhulpverlening of leven op of onder bijstandsniveau en kunnen hun dieren niet bieden wat ze verdienen. Zelfs niet wat ze primair nodig hebben. Natuurlijk doe je dan je huisdier niet weg! Het is vaak nog het enige plezier in hun leven. De liefde voor hun dier staat als een huis en wij helpen hen dan ook graag dit in stand te houden.

Na zeer positief contact te hebben gehad met Bernard Lekkerkerker van buurthuis de meerpaal in Ede zijn wij samen tot een hele mooie oplossing gekomen voor een uitgiftepunt in de gemeente Ede. Een keer per twee weken zal er een uitgiftemoment zijn in ‘’De Meerpaal’’ Dit zal zijn op Donderdag tussen 17:00 – 18:00 de eerste uitgifte voor de gemeente Ede zal zijn op Donderdag 8 November.

Wat je nodig hebt om in aanmerkingen te komen voor ondersteuning lees je allemaal op de website van de stichting www.dierenvoedselbankwageningen.nl/ondersteuning-aanvragen uiteraard kan je ook gewoon langs komen op een van de uitgifte momenten om te kijken of we iets voor je kunnen betekenen.

Heb je geen ondersteuning nodig maar wil je wel wat voor de stichting betekenen? Kijkt dan eens op onze website www.dierenvoedselbankwageningen.nl/gezocht

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen