Brass in de Kerk

Foto: Leger de Heils

Zaterdagavond 29 september is er Brass in de Kerk. In de Oude Kerk zal de Amsterdam Staff Band die avond een concert geven.

De Amsterdam Staff Band (ASB) is een nationaal muziekkorps van het Leger des Heils in Nederland en wordt gevormd door topmuzikanten afkomstig uit heel het land.

Het repertoire van de Amsterdam Staff Band, bevat een boodschap die is gebaseerd op het Evangelie van Jezus Christus en Zijn liefde voor deze wereld. Zij verzorgen iedere maand muzikale activiteiten in een korps in Nederland. Daarnaast is de ASB regelmatig te gast in andere landen, zoals kortgeleden in de USA. De ASB staat onder leiding van onze kapelmeester Olaf Ritman en verschillende muzikanten van ons muziekkorps zijn actief of waren ooit actief in deze nationale band.

Speciale gasten op dit concert is het Gospelkoor Candela uit Renswoude. Gospelkoor Candela is een enthousiast koor met meer dan 40 leden van alle leeftijden. Zij zingen een breed repertoire van ballads, up-tempo en Engelse liederen, waarmee zij Gods naam groot willen maken. Het koor staat onder leiding van Tineke van Dijk.

Het concert begint om 19.30, met een pauze halverwege de avond. Om 19.00 uur openen de deuren voor het publiek. De toegang is vrij. Wel zal er een collecte worden gehouden ter dekking van de kosten.

Grotestraat 58

Oude Kerk Ede

Zaterdag 29 september 2018, 19:30 tot 22:00 uur.

Robert Paul Fennema

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen