Het is zover. De columns van 2017 van juffrouw Raadgever zijn gebundeld in een boekje

Foto: Ede.nieuws.nl

Het is zover. De columns van 2017 van juffrouw Raadgever zijn gebundeld in een boekje. Het heeft de titel UIT HET NEST GEKLIKT gekregen. Sinds April 2017 kunt u de columns van juffrouw Raadgever iedere week op de nieuws site van Ede.nieuws.nl lezen. Het zijn gemakkelijk leesbare items over dagelijkse zaken waarin iedereen zich zou kunnen herkennen.

De auteur juffrouw Raadgever kijkt mee in het leven van alledag en heeft daar zo haar bedenkingen bij. Als opmerkzame medeburger kan het zomaar gebeuren dat ze, zonder dat u het gevraagd heeft, een raadzaam idee op het scherm slingert. Zij put uit een flinke dosis opmerkzaamheid en ervaring. Uiteindelijk zit er inmiddels een flink aantal mensen te wachten op het wekelijks terugkerende nieuwe ‘uiltje’ dat aan het einde van de week gepubliceerd wordt.

Dit boekje is het eerste gebundelde exemplaar met zo’n 38 columns van de hand van juffrouw Raadgever. Wellicht volgt er nog een tweede met daarin de  gepubliceerde columns van 2018. Aangezien het jaar nog niet om is zal dit nog even op zich laten wachten.

Het is een handzaam boekje geworden dat het niet verkeerd zal doen op de leestafel in een wachtkamer maar ook als een geschenk .Of geef jezelf eens een boekje cadeau.

UIT HET NEST GEKLIKT is te bestellen bij de redactie van Ede.nieuws.nl en Bol.com

Foto op het boekje is van Michael de Vries

© Juffrouw Raadgever

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen