Jubileum 10 jaar FoodFloor ‘Eten delen Ede’

Als je geïnteresseerd was wat er in Ede allemaal gebeurt rondom het delen van eten, dan was de avond zeker gelaagd te noemen. Op de 10e feestelijke editie van het jubileum FoodFloor ‘Eten Delen Ede’.

Van wijktafels tot websites en van integreren tot hulpverlening. Er waren veel leuke initiatieven op het gebied van het ontdekken van eten.

Voor de pitchers op de zeepkist stonden op deze avond van de tiende editie:

*Studenten CHE (Johannes van de Linden/Max Waaldijk): over hun onderzoek ‘Hulpverlening in Food’

*Astrant Ede (Xander van Soelen/Twan Spierings): Over het Vegan pop-up restaurant in Ede.

*Cultura (Hedzerd de Boer): Vroeg aandacht van het Kunstfestival Groen Geluk.

*Sylvester van Ledden / Marieke Brouwer: Vertelde over het project in de Maandereng   ‘Samen spelen, samen plukken. Eetbaar Groen in de Lucas de Kockstraat’

*De-delicious (Nunziella Koot): Vertelde over haar bedrijf voor: Catering, Kinderfeestjes, Kookworkshops, Ontbijtservice of Taart op afspraak.

*Healing Gardens/Toon Hermans Huis (Cees van den Heijkant / Ellen Wormgoor) : Vroegen aandacht voor het belangrijke project voor het Toon Hermanshuis ‘Healing Gardens’ in Ede.

*Voedselbossen Ede (Maria van Maanen): Zij vertelde wat er zoal te plukken was en op welke tijd van het jaar.

*Sylvester van Ledden: Vertelde over het Brandrood Vlees, Lokaal en Lekker. Om zijn productie uit te breiden heeft hij meer land nodig.

*Herman Poos (Koppert Cress): Personalized Food: had zijn betoog over Lekker, beter, gezonder en op maat. En met meer aandacht voor de productie!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen