Totale leegverkoop inventaris De Klinkenberg Ede

Foto: Vilente

Vilente De Klinkenberg organiseert op vrijdag 1 juni een grote rommelmarkt ter gelegenheid van de verhuizing naar het nieuwe woonzorgcentrum. Alle inventaris die niet meeverhuist naar de nieuwe locatie aan de Amsterdamseweg, wordt te koop aangeboden.

Geïnteresseerden moeten er snel bij zijn. “Alles gaat voor weggeefprijzen de deur uit”, zegt locatiemanager Patricia Vermeulen. De opbrengst gaat naar de bewoners. “Daarmee gaan we de binnentuin van onze nieuwe locatie mooi aankleden, zodat de bewoners gezellig buiten kunnen zitten”.

De verkoop vindt plaats op vrijdag 1 juni van 13.00 tot 16.00 uur, op locatie de Nieuwe Klinkenberg nummer 1, op het voormalige kazerneterrein te Ede. De verkoop is eenmalig en uitsluitend tegen contante betaling. Kopers moeten hun aanschaf direct meenemen.

Er is een grote variatie aan spullen te koop. Bijvoorbeeld honderd tafelmodel-koelkasten, stoelen, tafels en kastjes van oud tot zo goed als nieuw. Ook sta-op stoelen, kantine-meubilair, Lundia stellingen, schilderijen, fotolijsten, tuinbankjes, magnetrons, kamerplanten met pot, vergadertafels en –stoelen, gekleurd papier en nog veel meer worden op de rommelmarkt aangeboden.

'

Reacties

article
16379
Vilente De Klinkenberg organiseert op vrijdag 1 juni een grote rommelmarkt ter gelegenheid van de
https://ede.nieuws.nl/nieuws/16379/totale-leegverkoop-inventaris-klinkenberg-ede/
2018-05-23T16:27:59+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/98/2018/05/23141339/De-Klinkenberg-Concordiahof-Ede-mei-2018.jpg
inventaris, rommelmarkt Ede, totale leegverkoop
Nieuws, Zakelijk