Zilver voor DOK-turnster Layra Top bij districtsfinale 4e divisie

Foto: DOK Ede

Op zaterdag 21 april stond de districtsfinale van de 4e divisie op het programma in Winterswijk. Vier turnsters van de christelijke gymnastiekvereniging DOK uit Ede hadden zich knap naar deze finale geturnd.

Als eerste was turnster Fleur den Boer aan de beurt. Opnieuw liet zij zien dat iedere wedstrijd groeit. Zij werd elfde in dit sterke deelnemersveld van 32 turnsters. Vooral haar vloeroefening was erg mooi.

Daarna was de beurt aan Novalee Deuning. Ook hier was sprake van een sterk deelnemersveld. Novalee werd 20e van de 32. Novalee liet een prachtige balkoefening zien met een radslag op de balk.

Ondertussen was de temperatuur in de hal gestegen naar ongekende hoogte. Het was ontzettend knap wat de turnsters lieten zien in de hitte.

In de laatste ronde kwamen de senioren van DOK Layra Top en Demi van Herwaarden de vloer op. Layra draaide een mooie en stabiele wedstrijd en verdiende hiermee een podiumplek. Het zilver was voor haar. De balkoefening en de brugoefening van Layra stonden ook in de top 3 van de dag. Ook Demi turnde netjes. Door een foutje op de balk bleef zij steken op een 19e plaats.

Al deze dames en hun trainsters van DOK mogen trots zijn op de prestaties van dit seizoen.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen