Yin XL | Ontspannen op Koningsdag

Foto:

Volgende week vrijdag is het weer Koningsdag, een dag vol festiviteiten, modeshows, optredens en rommelmarkten. Zeker gedurende zo’n dag doe je heel veel indrukken op in de vorm van kleuren, geuren, smaken en geluiden. Geef jezelf ook de tijd om jezelf te ontprikkelen en te onthaasten.

Iedere laatste vrijdag van de maand is het tijd voor Yin XL. Je dompelt jezelf ruim twee uur lang onder in ontspanning. Je krijgt alle tijd en kans om bewegingen te onderzoeken en te ontdekken wat ze met je doen. Een heel ontspannen moment voor jezelf. Ervaring met yin yoga of een andere vorm van yoga is niet nodig. De houdingen zijn zittend of liggend en worden enige tijd aangehouden waardoor je jezelf de tijd geeft te onthaasten, ontmoeten en ontspannen.

Dit keer valt Yin XL gelijk met Koningsdag. Het ideale moment om eens kennis te komen maken!

Tijdens Yin XL krijg je alle tijd om te ontspannen en te ontdekken wat een yin yoga houding met je doet. De houdingen zijn zitten of liggend en worden enige tijd aangehouden. Ervaring met yoga is niet nodig.

Mocht je na het struinen langs rommelmarkten, of misschien zelf de hele dag buiten te hebben gezeten, behoefte hebben aan ontspanning, nodig jezelf dan uit voor Yin XL!

Dit keer betaal je €20 ipv €25 per persoon voor ruim twee uur ontspanning met ter afsluiting thee en lekkers.

Wees welkom!

Datum: Vrijdag 24 april
Tijd: 19:30 – 22:00u
Locatie: Stationsweg 60, Ede
Aanmelden kan via [email protected] of www.connectyin.com/yinxl

Ik hoop je binnenkort te ontmoeten.
Lieve groet, Vera

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden