112

Serie-inbreker opgespoord!

Foto: Ede.nieuws.nl

Na enkele maanden onderzoek hebben we een 16 jarige serie-inbreker in beeld, die aangehouden zal gaan worden voor meerdere inbraken in Ede. Het onderzoek naar o.a. een woninginbraak op de #Rodestein en de #Bosrand in Ede heeft nu geleid naar een verdachte!

Hiervoor kunnen wij alle informatie die u mogelijk nog heeft goed gebruiken. Wij verzoeken iedereen die van onderstaande zaken nog informatie heeft zich bij ons te melden.

In de ochtend van donderdag 16 november 2017 komen de bewoners aan de Rodestein thuis na een dagje te zijn weggeweest. Daar zien zij tot hun schrik dat meerdere deuren van hun woning flink beschadigd zijn.
In huis treffen ze een enorme ravage aan en zien zij dat inbrekers het hele huis hebben doorzocht, zelfs in de badkamer! Hierbij is een flinke som geld gestolen. In hun woning zijn door ons vervolgens diverse sporen veiliggesteld (zoals vingerafdrukken) en is er een buurtonderzoek gehouden.

Uit dit onderzoek blijkt nu dat de verdachte, een jongeman van 16 uit Ede, vermoedelijk ook in meerdere huizen in Ede heeft ingebroken, waaronder op de Dr. Ir. Vondelingenpark en de Bosrand.

Weet u meer van deze inbraken? Of heeft u informatie die u nog niet met ons gedeeld heeft? Laat het ons dan weten via een privé bericht.
Anoniem mag ook: bel 0800-7000

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden