CDA Ede zet vrijwilligers in het zonnetje

Foto: Ede.nieuws.nl

Voor de vijfde keer op rij zette het CDA Ede tijdens Valentijnsdag Edese vrijwilligers in  het zonnetje. Vijftien mensen werden  verrast met een taart.

Vrijwilligers zijn erg belangrijk voor de samenleving, vindt het CDA. Op de sportvereniging, in de kerk, op scouting of in de wijk: overal zijn  ze te vinden. De vrijwilligers die verrast werden, zetten zich dan ook op verschillende wijze in: van Sportclub De Reehorst, de Zwerfafvalbrigade, Poppodium Ede, KenHem, De Goede Herderkerk tot de Oud Luntersedag.

Een van hen is Kees Hoogendoorn: hij is actief voor het wijkplatform KenHem, genomineerd voor Appeltjes van Oranje. We zijn blij met zijn mooie werk voor de wijk. Ook Jenny Methorst werd verrast met een taart: ze is al jaren vrijwilliger bij de Oud Luntersedag  en betrokken bij de organisatie van de kerstmarkt in Lunteren.

“Zo zien de helden van de Edese samenleving eruit”, aldus lijsttrekker Jan  Pieter van der Schans. “Het CDA staat voor een sterke samenleving. Vrijwilligers zijn hierbij enorm belangrijk. Met deze actie willen we voor alle vrijwilligers in de gemeente  Ede onze waardering uitspreken.’’

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden