Laat de liefde gevangen nemen in de koepelgevangenis in Arnhem

Foto: Ede.nieuws.nl

Een gevangenis is niet het eerste waar je aan denkt bij de liefde, maar wij van Prison Experience creëren tijdens Valentijn een sfeervolle en romantische setting.
Onder het mom ‘Gevangen door de liefde’ bieden wij verliefde stelletjes een unieke kans om op 14 februari Valentijnsdag te vieren in de koepelgevangenis in Arnhem. Je kunt je samen met je geliefde een avond laten opsluiten in een cel terwijl je daar geniet van een heerlijke romantische maaltijd.

Mini concert Jan Vayne

De avond zal om 18:00 uur beginnen met een mini concert door niemand minder dan Jan Vayne. Sing en songwriter Colin Hoeve zal voor ieder koepel een persoonlijk liedje schrijven. Na het prachtige pianospel van Jan Vayne worden de koppels begeleid naar hun eigen cel om te genieten van een driegangen menu.

Kleinschalig en intiem
Hoewel de koepelgevangenis in Arnhem 206 cellen heeft is er maar plek voor slechts 25 stellen. “De liefde is iets intiems, daarom hebben we gekozen om het kleinschalig en intiem te houden” zegt Bernard ’t Jong, oprichter van Prison Experience.

Reserveren
Een ieder die ook gevangen wil worden door de liefde kan zijn plek veilig stellen door te reserveren op www.prisonexperience.nl. Deze avond is alleen als stel te boeken. De kosten zijn € 145,00 per stel. Dit is inclusief entree, diner en drinken. Wees er snel bij want deze unieke beleving is uitverkocht voor dat je er erg in hebt.
Alle informatie over deze bijzondere Valentijn actie en andere activiteiten in de koepelgevangenis in Arnhem zijn te vinden op www.prisonexperience.nl.

Prison Experience
Prison Experience is een bedrijf dat gevestigd zit in de koepelgevangenis in Arnhem.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden