IVN-wandeling: Sporen van mens en dier

Foto: IVM

Graag neemt IVN Ede op zondag 11 oktober om 10:00 belangstellende wandelaars  mee voor een tocht over het Wekeromse Zand. De wandeling gaat door het bos en over de stuifzandvlakte.

De dieren die in dit gebied leven laten zich liever niet zien, maar ze laten wel vele sporen na. De IVN-natuurgidsen Scilla Köhlinger en Jeltje Zeelenberg kennen dit gebied goed. We vertellen over de geschiedenis van dit gebied en wijzen de wandelaars op diersporen en vertellen de verhalen over wat de dieren doen als de mensen weer weg zijn.  Moeflon en dassensporen zullen er zeker zijn. Ook zullen we al vele leuke paddenstoelen vinden onderweg.

In verband met de coronamaatregelen is aanmelden verplicht.  Voor info of aanmelden kunt u bellen naar 0318-623553 of [email protected]. Advies: trek stevige wandelschoenen aan. Honden zijn in dit gebied verboden. De tocht is niet geschikt voor kinderwagens en rolstoelen.

Verzamelen om 10:00 uur bij de parkeerplaats, hoofdingang bij de Immenweg Lunteren (achter de voormalige vuilstort).N52 5 56,8 E 5 41 46.1

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen