Wilde Weken op De Hoge Veluwe tijdens herfstvakantie

Foto: Hoge Veluwe

Van 12 t/m 27 oktober, tijdens de herfstvakantie dus, organiseert Het Nationale Park De Hoge Veluwe het evenement de Wilde Weken. Met foodtrucks, klimmen en klauteren voor kinderen, wild spotten, boogschieten en nog veel meer.

Tijdens de Wilde Weken zijn er tal van familie-activiteiten in de buitenlucht, allemaal op de Picknickweide, een open plek in het bos in het centrum van het Park.

Gedurende drie weekenden (12/13, 19/20 en 26/27 oktober) is er een foodfestival met live muziek en klim- en klauterfestijn inéén. Voor kinderen – en wie zich nog kind voelt – is er, op hetzelfde terrein, ook van alles te doen. Met onder meer een klimrots of tokkelbaan, bomen klimmen, houthakken, pijl en boogschieten en een dierenzeskamp.

Op doordeweekse dagen van 12 t/m 27 oktober is er de kinderactiviteit WILD. De natuurgidsen nemen de kinderen mee op onderzoek en na afloop kunnen er pindakaaspothouders geknutseld worden. Ook het dierenzeskamp, het evenwichtsparcours en de Mini Highland Games zijn er elke doordeweekse dag.

hogeveluwe.nl/wildeweken

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen