Kijken naar vroege vogels en wild in het Deelerwoud

Foto: Ede.nieuws.nl

Door de natuurwerkgroep Otterlo/IVN Ede wordt op zaterdag 20 april a.s. een vroege ochtendwandeling gehouden in het Deelerwoud. Om optimaal van de vogelzang te kunnen genieten en de kans wild te zien starten we om 6.30 uur.

De wandeling loopt langs heidevelden en door bossen. We hopen  de jubelende zang van veldleeuweriken en boomleeuweriken te horen en ook enkele typische heidebewoners zoals geelgors, gekraagde roodstaart en roodborsttapuit tegen te komen. De koekoek kan ook al weer terug zijn. Hiernaast zien we hopelijk  ook nog edelherten, reeën of damherten.

Start van de wandeling is bij de parkeerplaats van Natuurmonumenten tegenover het Museum Vliegbasis Deelen aan de weg Hoederloo-Arnhem/Schaarsbergen . Ter oriëntatie: dit museum is gelegen aan de  Hoenderloseweg 10,  6816 SW Arnhem/Deelen     N 52 3 46.7/ E 5 53 56.6

De wandeling duurt maximaal 2 uur en dus heeft u na de wandeling nog de gehele zaterdag ter beschikking! De gidsen voor deze ochtend zijn Dick van Houwelingen (tel 0318 591531) en Wiebe Verbaan (tel: 0318  611947). Bij de gidsen kunt u ook nadere informatie krijgen.

Aan de wandeling zijn geen kosten verbonden.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen