Lange wandeling van Ede naar Wolfheze

De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseert op vrijdag 24 augustus een lange afstandswandeling van ca. 15 km door bosgebied De Sysselt.

Het is een gebied met een groot aanbod aan aspecten van geologie, archeologie, cultuurhistorie, natuurhistorie en alles wat daar raakvlakken mee heeft.

Met onderwerpen als wol, hout, papier, wild, cerviducten, smeltwaterdalen, oude stuifzanden, heide, sprengen, spaartelgen, celtic fields, windkanters… Tijdens deze wandeling doet men al wandelend een hoop kennis op.

Goed om te weten: voor deze tocht is het belangrijk dat de wandelaars beschikken over een behoorlijke conditie. Men dient te zorgen voor stevige stappers, aan het seizoen aangepaste kleding, een lunchpakket en een stoeltje. Een verrekijker is ook fijn om bij zich te hebben. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar.

Start: 10.00 uur aan de noordzijde van NS Station Ede-Wageningen. Duur: 6 à 7 uur. Afstand ca. 15 km. Terugkomst rond 16.00 uur bij NS station Wolfheze. Vandaar vertrekt de stoptrein terug naar NS station Ede-Wageningen. Kaartjes zijn verkrijgbaar bij de automaat op NS Station Wolfheze. Kaartjes zijn verkrijgbaar bij de automaat op NS-station Wolfheze.

Deelname: € 5,00 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas.

Betaling: contant op locatie (geen pin aanwezig, graag gepast betalen). Reserveren niet nodig. Informatie: www.glk.nl/evenementen, Joyce Penninkhof, tel. 06 – 14 968 813 of Keesjan Kleef, tel. 06 – 52 519 146.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen