Kinderconcert De Harmonie

Foto: Ede.nieuws.nl

Dit jaar organiseert harmonieorkest De Harmonie wederom een gratis kinderconcert. Vorig jaar gingen we op zoek naar het verdwenen geluid en ook dit jaar houdt een geluid de gemoederen bezig. De harde knal is een verhaal over het jonge meisje Cecil.

Cecil loopt op een middag met haar vriendjes van school naar huis. Als ze bij de bouwplaats komen gebeurt er iets vreselijks. De hijskraan die net iets zwaars naar boven tilt verliest zijn lading en er volgt een enorme dreun. Wanneer iedereen verschrikt omkijkt zien ze Cecil roerloos op de grond liggen. Het lijkt wel alsof ze bewusteloos is. Haar vrienden weten niet hoe ze haar moeten helpen. De bouwvakkers zijn inmiddels ook komen kijken en helpen om Cecil naar huis te brengen. Eenmaal thuisgekomen is de dokter er ook al en hij kijkt of er iets met haar aan de hand is. “Dit is een raadsel” zei hij. Ze mankeert niets. Haar armen en benen doen het, haar hart klopt prima, ze ademt normaal, haar ogen knipperen soms, maar het lijkt alsof in haar hersens een schakeltje losgeraakt is zodat ze nergens meer op reageert. Gelukkig heeft Bart, een van haar vrienden, een idee. Ze houdt toch zo van muziek? Misschien is dat wel de oplossing…

Wat: Kinderconcert van De Harmonie, wie: Kinderen van 5/11 jaar, waar: De Kei, Peppelensteeg 12 te Ede, wanneer: 13 mei 2017 15:30, kosten: gratis, zaal open: 15:00 voor reserveringen, 15:15 vrije inloop, reserveren: [email protected] (1 ouder per kind)

Bastiaan de Bruin

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden